Gratis levering voor grote orders > 2.000 (gebruikte) banden Professionele montage Specialist in agribanden 50 jaar ervaring
Home » Trelleborg landbouwbanden

De altijd kwalitatief hoogwaardige Trelleborg landbouwbanden heeft een groot assortiment. Hieronder leest u de introductie van de verschillende typen. Deze grote en betrouwbare fabrikant blijft haar aanbod uitbreiden met nieuwe technologieën, producten en diensten die gericht zijn op het verhogen van de productiviteit met respect voor het milieu. Om aan deze uitdagingen van de professionele landbouw te voldoen, verbetert Trelleborg altijd zijn assortiment. Hieronder volgt de uitleg en de spanningstabellenin de brochures. Om de brochure te openen moet je op de link klikken.

De typen landbouwbanden

 • De Trelleborg TM90 biedt een compleet assortiment maten voor tractoren tot 160 pk. Het R-1 loopvlak patroon kan in verschillende toepassingen worden gebruikt, zowel in het veld als op de weg.
 • De TM100 is een smalle radiaalband, speciaal ontworpen voor het werken met rijgewassen en hoog aangeschreven voor het leveren van comfort.
 • De TM150 voldoet aan de behoefte voor een hogere productiviteit in de landbouw wereldwijd, en stimuleert het professionele en extensieve gebruik van moderne sproeiers. Voor de nieuwe generaties mestspreiders en krachtige zelfrijdende sproeiers is een veel geavanceerdere bandentechnologie vereist om te kunnen beantwoorden aan de toekomstige veeleisende toepassingen, door middel van een hoge belasting, stabiliteit en een laag brandstofverbruik.
 • TH400 is het Agro-industriële radiaal gamma voor de nieuwste generatie verreikers en graaf-laad combinaties. Veelzijdig in gebruik voor diverse toepassingen is de TH400 geschikt voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden en op de moeilijkste ondergronden. Het Trelleborg gamma voorziet uw machine van een goede stabiliteit, zelfs als de mast tot het uiterste moet gaan om zware gewichten te heffen. TH400 verhoogt de veiligheid en efficiëntie van uw machine.
 • Tegenwoordig worden tractoren steeds vaker gebruikt op de weg die snel van het ene veld naar het andere gaat, vaak met uitrusting of het trekken van aanhangers. Door de jaren heen heeft TM600 niet alleen bewezen: geweldige prestaties in de velden, maar ook op de weg, voor een hoog comfort in de hele volledige levensduur van de band. De vorm, geometrie, aantal en diepte van TM600 nokken zijn zorgvuldig ontworpen in om in totaal een hoog tractievermogen te garanderen bodemgesteldheid.
 • De combinatie van een uitstekende trekkracht op het veld, zelfreinigende eigenschappen, comfort en bestuurbaarheid op de weg maakt van deze eerste /70-radiaalband voor landbouwvoertuigen het referentiepunt voor kwaliteitsbanden. zijn uitgerust met Trelleborg-banden. Het TM700 Prograssive Traxtion assortiment garandeert uitstekende prestaties.
 • Dankzij zijn buitengewone prestaties op het veld en op de weg is de TM800 uitstekend geschikt voor krachtige tractoren. Een uitstekende trekkracht, een superieur draagvermogen bij hoge snelheden, een geringere bodemverdichting, een comfortabel rijgedrag en een uitstekende levensduur in alle bedrijfsomstandigheden: dit alles verhoogt de productiviteit van uw landbouwactiviteiten.
 • De TM900 High Power werd samen met de belangrijkste constructeurs van landbouwmachines ontworpen voor tractoren van 250 tot 400 pk en snelheden tot 65 km per uur. De TM900 High Power biedt een uitstekende trekkracht, een voortreffelijke zelfreinigende capaciteit, optimaal comfort en rijgedrag, een minimale samendrukking dan de bodem en een laag brandstofverbruik.
 • De nieuwe TM1000 ProgressiveTraction ontworpen volgens de VF-normen, is een innovatief product dat superieure flotatie biedt, met minder stress op de grond en een onovertroffen trekkracht. Op de weg zorgt het nieuwe assortiment voor een lager brandstofverbruik en lagere emissies, superieu¬re handling en comfort, terwijl de levensduur verlengd wordt om de landbouw efficiëntie te verbeteren.
 • Ontworpen met de technologie, zorgt TM1060 van Trelleborg voor het upgraden van het aanbod hoogwaardige bandoplossingen voor nieuwe generaties tractoren tot 300hp – zelfs met het optioneel gebruik van een smalle velg. Op het veld levert het pasgeboren Progressive Traction ontwerp een superieure tractiecapaciteit, minder werktijd en brandstof- en bedrijfskosten op. De TM1060, geschikt voor het werken bij extreem lage druk, met het typische ratioaspect van de reeks 60, genereert een extra brede voetafdruk die uitstekende voorwaarden biedt voor de bodem, de landbouwproductiviteit en gewasopbrengst. Op de weg verlaagt het nieuwe Sidewall ontwerp aanzienlijk de lage rolweerstand, het brandstofverbruik en de uitstoot, terwijl het comfort en veiligheid biedt voor de gebruiker.

Oogstmachines banden

 • De TM 2000 Radiaalband is voor oogstmachines, en is het resultaat van de meest geavanceerde technologie van Trelleborg in landbouwbanden. Hoog draagvermogen wordt verzekerd door een sterk karkas en door een grote nokbreedte. Robuuste radiale constructie voor het maximale betrouwbaarheid in alle werkende staat.
 • De TM3000 respecteert de bodem en bevordert de oogstopbrengst, zonder het behoud van het milieu te vergeten. De TM3000 is de juiste keuze voor wie, met inachtneming van de duurzame en precieze landbouwmethodes, de productiviteit van zijn landbouwbedrijf wil verhogen, zijn totale operationele kosten wil doen dalen en tegelijkertijd ook oog heeft voor de veiligheid en het comfort van de machinebestuurders.

Rijstveld banden

 • Marshland is een gespecialiseerde lijn voor gebruik op drassig en moerassig terrein. De extreem diepe nokken zorgen samen met de structuur van het karkas voor een hoge tractie en drijfvermogen.

Uw landbouwbanden kopen

Indien u landbouwbanden wilt kopen neem dan contact op want als landbouwbanden specialist geven wij onafhankelijk advies en denken wij met u mee voor de beste oplossing voor uw machine, de werkzaamheden en uw budget. Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 088-9800150 of het formulier hieronder.

Productdetail formulier
reCAPTCHA