Tweedehands landbouwbanden kopen

Wij hebben een grote voorraad tweedehands landbouwbanden, zowel gebruikte tractorbanden als gebruikte kipperbanden, op voorraad. Alle gebruikte banden worden bij ons afgemonteerd en dus zonder wiel door onze landbouwspecialisten gekeurd, dat is de enige juiste manier om landbouwbanden te kunnen beoordelen en hun conditie te kunnen bepalen.

Naast de maat, het merk, het type, de load/speedindex, het restprofiel van de nokken in mm’s, wordt ook de staat van de gebruikte banden in de omschrijving zo getrouw mogelijk beschreven. Uiteraard zijn foto’s van de gebruikte landbouwbanden beschikbaar, daarnaast streven we ernaar minimaal drie foto’s beschikbaar te hebben.

Door de juiste beschrijving van de band heeft u zonder de gebruikte band te hebben gezien, een juist beeld van de band en kan u alleen positief verrast worden. Wij hebben een grote omloopsnelheid in de tweedehands landbouwbanden, daardoor verschilt de voorraad van dag tot dag. Ook is het raadzaam wanneer u een bepaalde landbouwband niet kunt vinden, even contact met ons op te nemen door te bellen met de afdeling verkoop landbouwbanden.

Ook kunnen wij uw tweedehands landbouwbanden op onze website plaatsen. Wanneer u ons foto’s en een duidelijke omschrijving van de banden toestuurt, zullen wij de gebruikte landbouwbanden voor u plaatsen.

« Terug naar overzicht