Gratis levering voor grote orders > 2.000 (gebruikte) banden Professionele montage Specialist in agribanden 50 jaar ervaring
Home > Nieuws > Tweedehands landbouwbanden kopen

Tweedehands landbouwbanden kopen

Wij hebben een grote voorraad tweedehands landbouwbanden, zowel gebruikte tractorbanden als gebruikte kipperbanden, op voorraad. Alle gebruikte banden worden bij ons afgemonteerd en dus zonder wiel door onze landbouwspecialisten gekeurd, dat is de enige juiste manier om landbouwbanden te kunnen beoordelen en hun conditie te kunnen bepalen.

Naast de maat, het merk, het type, de load/speedindex, het restprofiel van de nokken in mm’s, wordt ook de staat van de gebruikte banden in de omschrijving zo getrouw mogelijk beschreven. Uiteraard zijn foto’s van de gebruikte landbouwbanden beschikbaar, daarnaast streven we ernaar minimaal drie foto’s beschikbaar te hebben.

Zoeken van gebruikte landbouwbanden

Via de hoofdpagina in het menu kunt gebruikte banden selecteren. Vervolgens kunt u filteren op de breedte en diameter om de gebruikte banden te vinden. Uiteraard strekt onze voorraad niet oneindig dus als uw maat er niet bij staat, bel ons dan even op tel. 088-9800150 . 

Door de juiste beschrijving van de band heeft u zonder de gebruikte band te hebben gezien,een juist beeld van de band . Wij hebben een grote omloopsnelheid in de tweedehands landbouwbanden, daardoor verschilt de voorraad van dag tot dag. Ook is het raadzaam wanneer u een bepaalde landbouwband niet kunt vinden, even contact met ons op te nemen door te bellen met de afdeling verkoop landbouwbanden.

Tweedehands landbouwbanden het voordeel

Het grootste en vaak meest significante voordeel is de lagere aanschafwaarde maar er zijn meerdere voordelen, waar je misschien niet bij stil hebt gestaan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Snelle levertijd
  • Passend; soms heeft een restprofiel de voorkeur
  • De aanschafprijs
  • Duurzaamheid; besparing op ons milieu

Zoals u leest zijn er diverse voordelen en daarom kunnen wij al decennia onze klanten voorzien.

Inname tweedehands banden

Ook kunnen wij uw tweedehands landbouwbanden innemen of afvoeren voor een eerlijke prijs. 

 

Naar alle artikelen