Gratis levering voor grote orders > 2.000 (gebruikte) banden Professionele montage Specialist in agribanden 50 jaar ervaring
Home > Nieuws > Groot aanbod Michelin tweedehands landbouwbanden

Groot aanbod Michelin tweedehands landbouwbanden

Uiteraard vindt u in ons grote assortiment tweedehands landbouwbanden banden van Michelin. Wij zijn gespecialiseerd in banden voor landbouw, grondverzet, trucks en trailers. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte banden: op Bandenbeurs.nl gaat u ze zeker vinden!

Banden van Michelin zijn niet zomaar banden. Het zijn producten die zijn gemaakt met de eisen en wensen van de gebruiker in het achterhoofd. Dat betekent dat de banden uitgebreid worden getest, zodat spoorvorming en bodemverdichting sterk worden terug gedrongen. (Regen)water kan hierdoor beter de grond indringen en bodemerosie wordt beperkt. Daarnaast zijn mest en bestrijdingsmiddelen effectiever, omdat ze minder snel worden afgevoerd. Tests die door een onafhankelijk instituut zijn uitgevoerd, onderschrijven deze bewering.

Duurzame banden

Duurzaamheid zit de Michelin-banden in de genen. Dankzij hun vormgeving en innovatieve materialen gaan landbouwbanden van dit merk tot wel drie keer langer mee (als het gebruiksadvies wordt opgevolgd). Door de toegenomen grootte van landbouwbedrijven gaan landbouwmachines steeds vaker de weg op. Banden gaan hierdoor over het algemeen minder lang mee. Om dit te voorkomen ontwikkelde Michelin landbouwbanden met een relatief plat loopvlakblok. Zo wordt het gewicht van de landbouwmachine gelijkmatig over de voetprint verdeelt. Banden sluiten daardoor minder snel en gelijkmatiger.

Bestel Michelin landbouwbanden online

Michelin heeft een breed aanbod aan tractorbanden en landbouwwagenbanden. Bestel ze online op Bandenbeurs.nl. Wij zijn specialist in agribanden en hebben in onze webshop ruim 2.000 (gebruikte) banden op voorraad. Bestel uw producten eenvoudig online. Wij leveren ze tegen een voordelig tarief in heel Nederland, eventueel inclusief montage.

Naar alle artikelen