Gratis levering voor grote orders > 2.000 (gebruikte) banden Professionele montage Specialist in agribanden 50 jaar ervaring
Home > Nieuws > Wiel/bandenlift gemak

Wiel/bandenlift gemak

Een wiel/bandenlift biedt uitkomst voor agrariërs in Nederland en België. Door intensieve gebruik van het land is het zelf wisselen van banden en wielen onvermijdelijk, en als dit dan toch moet waarom niet met meer gemak, want gemak dient de mens. Wij bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en veilig uw wielen te wisselen naar bijvoorbeeld dubbellucht. Dit door middel van een wiel- / bandenlift.  Met een lift hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw rug of het omvallen van die zware cultuur- of ploegbanden. Gemak dient de mens.

De werking van Wiel-bandenlift

Wiel omhoog draaien tot het loslaat van de trekker. Wegrijden met het wiel zonder beschadiging. Andere set oppakken en naar de trekker rollen. Wiel roteren om boutgaten op de juiste plaats te krijgen, tegen de as plaatsen en monteren. Lift weghalen en KLAAR!

Modellen
Wij hebben diverse modellen die binnen 2 a 3 werkdagen leverbaar zijn, graag informeren wij u welke wiellift het best bij uw werkzaamheden past.

Video demonstratie van de lift

De wiel-bandenlift in actie, wat wilt u nog meer. De bandenlift is erg praktisch kijk zelf hoe de toepassing is.

Het bestellen van een Wiel-bandenlift

De variëteit en de verschillende leveranciers maken dat we de wiel-bandenliften alleen op aanvraag bestellen. Dit handige gereedschap is snel leverbaar dus kom langs dan bekijken we samen de voordelen. U kunt ook even contact opnemen via de telefoon of het contactformulier.

Naar alle artikelen