Gratis levering voor grote orders > 2.000 (gebruikte) banden Professionele montage Specialist in agribanden 50 jaar ervaring
Home > Nieuws > Eerste montage of demotractorbanden

Eerste montage of demotractorbanden

Eerste montage of demobanden zijn banden die van een nieuwe tractor komen en meestal niet meer dan enkele honderden meters gereden hebben. Het zijn dus eigenlijk gewoon nieuwe banden, maar uiteraard wel gunstig geprijsd!

Doordat wij met heel veel tractordealers zaken doen, komen er bijna dagelijks eerste montage landbouwbanden binnen. Hierdoor hebben we een grote voorraad banden op voorraad. Alle eerste montage tractorbanden worden bij ons, hoewel ze nieuw zijn, zonder wiel door onze landbouwspecialisten gekeurd.

Ook een demo band kan doordat hij gemonteerd is geweest, beschadigd zijn door montage. Vandaar dat wij toch keuren. Wij hebben een grote omloopsnelheid in landbouwbanden, daardoor verschilt de voorraad van dag tot dag. Wanneer u een tractorband niet kunt vinden, raden wij u aan even te bellen met de afdeling verkoop landbouwbanden via 088-9800150. Wij gaan graag voor u op zoek.

Naar alle artikelen