• Specialist in agribanden
  • Ruim 2.000 (gebruikte) banden op voorraad
  • Eenvoudig online bestellen
  • Incl. montage mogelijk
  • Voordelige levering in NL
Drukwisselsysteem

Drukwisselsysteem

Goede advies over drukwisselsystemen, ook wel luchtdrukwisselsystemen genoemd, hier in zeeland is absoluut waardevol voor uw land en toekomst. In zeeland weten we uit ervaring dat uw land en de bodem het aller belangrijkste is. Uw land is uw portemonnee want het biedt de basis voor uw gewassen! Geen boer die zijn eigen portemonnee wil stuk maken en daarom is specialistische kennis over een drukwisselsysteem voor bandenspanning juist zo extra waardevol.

De juiste bandenspanning

Banden op de juiste bandenspanning krijgen, is een tijdrovende klus en daarom doen we het vaak niet vaak genoeg. Het kan sneller en waardoor u problemen voorkomt en bespaart en daar zitten dus de voordelen aan:

  • minimaal structuurbederf van uw grond en maximaal 
  • minder brandstofverbruik
  • minder slijtage van uw banden

Nu we bovenstaande voordelen weten is de stap naar een drukwisselsysteem voor bandenspanning van uw landbouwmachine logisch. Het grootste voordeel van het systeem is dat u gemakkelijk en snel  de bandenspanning kunt aanpassen tijdens uw werkzaamheden!

De werking van het systeem

Wij bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk en snel de luchtdruk vanuit de cabine te regelen. Oftewel de juiste spanning op het juiste moment; gaat u de harde weg op druk dan op slechts 1 knop voor de juiste spanning. Met het drukwisselsysteem wat wij leveren kan de spanning van de banden dus op ieder gewenst moment worden aangepast.

drukwisselsystemen voor bandenspanning
drukwisselsystemen voor bandenspanning

Doormiddel van een schakelaar in de cabine kunnen de banden op lagere of hogere spanning gezet worden. Het systeem kunt u los aanschaffen en zelf opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om het door ons te laten installeren. Gemak dient de mens. Tegenwoordig zijn er vele systemen leverbaar zoals bijvoorbeeld PTG. Het systeem is voor alle merken en types leverbaar, dus profiteer van de voordelen op zowel korte als lange termijn.

Drukwisselsysteem voor bandenspanning advies

Bel ons voor uw drukwisselsystemen voor bandenspanning en krijg gratis passend advies. Ons team, met jongens die meer dan 30 jaar ervaring hebben, staat altijd klaar 👍 voor u! Loop binnen, bel ons of stuur een email via onze website en dan gaan we samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Drukwisselsysteem voor bandenspanning
Drukwisselsysteem voor bandenspanning

Snel meer advies

Luchtdrukwisselsysteem advies!

Bandenbeurs Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en unieke nieuwsbrief aanbiedingen.

Wij bewaren uw gegevens op een veilige manier en delen enkel informatie met de diensten die onze nieuwsbrief mogelijk maken. Lees ons privacybeleid