Wij hebben een grote voorraad tweedehands landbouwbanden; zowel gebruikte tractorbanden als gebruikte kipperbanden; op voorraad. Alle gebruikte banden worden bij ons afgemonteerd en dus zonder wiel door onze landbouwspecialisten gekeurd, dat is de enige juiste manier om landbouwbanden te kunnen beoordelen en hun conditie te kunnen bepalen.
Eerste montage of demobanden zijn banden die van een nieuwe tractor komen en meestal niet meer dan enkele honderden meters gereden hebben, dus eigenlijk gewoon nieuwe banden, maar uiteraard wel gunstig geprijsd!
Wij bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk en snel de bandenspanning vanuit de cabine te regelen. Oftewel de juiste spanning op het juiste moment. Met het drukwisselsysteem wat wij leveren kan de spanning van de banden op ieder gewenst moment worden aangepast.
Banden zijn een serieuze investering en structuurbederf moet ten allen tijde voorkomen worden. Daarom moet u weten wat de laagst mogelijke bandenspanning voor de betreffende banden is. Om u een goed en onderbouwd advies voor de juiste bandenspanning te geven, moet de tractor in de specifieke toepassing gewogen worden.
Voor een deskundig advies over landbouwbanden is Profile Tyrecenter Rinus Roon het juiste adres. Dit dankzij de uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met specifieke problemen waarmee de landbouwmechanisatie te kampen heeft.
Trelleborg breidt zijn aanbod banden voor zelfrijdende sproeiers uit met de eerste maat TM150-band die volgens de BlueTire-technologie werd ontwikkeld.

Inschrijven nieuwsbrief